Skip to main content

Werksessie Leeruitkomsten verdiepend | 17 oktober 2024

Op 17 oktober 2024 (10.00 tot 12.30 uur) biedt het Nationaal Coördinatie Punt NLQF een verdiepende werksessie ‘leeruitkomsten formuleren’ aan.

Leeruitkomsten geven richting in wat studenten/deelnemers na de opleiding kunnen en weten. De manier waarop leeruitkomsten worden geformuleerd heeft impact op de kwaliteitsborging, de relevantie, de assessment en het curriculum van een kwalificatie. Bij het NLQF denken we vanuit leeruitkomsten en we nemen jullie hier graag in mee. 

Op 18 april en 30 mei heeft de sessie Leeruitkomsten basis plaatsgevonden. Tijdens deze sessie is het belang van werken met en denken in leeruitkomsten, de huidige ontwikkelen en handvatten die je kunt gebruiken om leeruitkomsten te formuleren aan bod gekomen. In de sessie van 17 oktober borduren we voort op de eerder gedane inzichten op 18 april en 30 mei. Tijdens deze sessie herhalen we kort wat we hier hebben gedaan en vervolgens ga je onder onze begeleiding zelf aan de slag met het formuleren van leeruitkomsten - handig als je een aanvraag voor inschaling in het NLQF wilt indienen!

Praktische informatie:

  • Het is noodzakelijk dat je eigen materiaal hebt voor de verdiepende sessie. Met eigen materiaal wordt leerdoelen, beroepsprofiel, eindtermen, kwalificatie beschrijving etc. bedoeld.
  • Bij deelname ontvang je een hand-out met informatie.
  • De sessie vindt plaats op kantoor bij NCP NLQF, Stationsplein 14 in ’s-Hertogenbosch
  • Deelname is gratis! We horen wel graag als je er bij bent via dit aanmeldformulier. Komt er iets tussen waardoor je niet meer aanwezig kunt zijn? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Indien de sessie van 17 oktober vol is, zal er een extra datum toegevoegd worden. Hou hiervoor onze website www.nlqf.nl voor in de gaten.

Aanmelden voor 17 oktober kan via deze link.