“Ontzettend belangrijk dat je wordt gewaardeerd voor wat je waard bent”

Terugblik 10 maart voorlichtingsbijeenkomst NLQF

Met regelmaat verzorgt NLQF voorlichtingsbijeenkomst over NLQF. Bezoekers zijn divers: van brancheverenigingen tot exameninstellingen. Begin maart was er nog een live bijeenkomst met meer dan 50 deelnemers met een praktijkverhaal van Richard Baauw van Vereniging technische bedrijfstakscholen. De Vereniging technische bedrijfstakscholen koos er voor het inschalingsproces helemaal zelf te doen en een eigen examenorganisatie in te richten. “Het hele proces was leuk om te doen en dwong ons ook om na te denken over onze kwalificaties en hoe we die inrichten, denk bijvoorbeeld aan de leeruitkomsten van de opleiding.” Richard gaf aan dat het de organisatie veel tijd heeft gekost maar dat de inschaling ook zorgt voor een kwaliteitsverbetering.

Sabine van Linge van Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven gaf aan dat de voorlichtingsbijeenkomst een goed beeld geeft. Haar conclusie over NLQF: ”‘Het is ontzettend belangrijk dat je wordt gewaardeerd voor wat je waard bent.”

Wil je ook meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we informeren je graag .

nieuwsbrief

Share This