Vervoerscollege Venlo ontwikkelt opleidingsplatform samen met Gilde-BT Software

Vanuit NCP NLQF volgen we met gepaste trots vanaf medio 2018 de ontwikkelingen binnen Vervoerscollege Venlo.  Daar is hard gewerkt aan de ontwikkeling van Europees gevalideerde leerlijnen (NLQF) voor werkenden en toetreders in de sector Transport & Logistiek. Inmiddels zijn drie opleidingen ingeschaald in het NLQF.
Deze opleidingen krijgen een plek in de nieuwe digitale leeromgeving die door Vervoerscollege Venlo en Gilde-BT Software is ontwikkeld. Dit opleidingsplatform - genaamd LogicLeap - heeft als doel het faciliteren van een leven lang ontwikkelen. Naast het volgen van gekwalificeerde opleidingen wordt bijvoorbeeld ook het inzetten van persoonlijke leerbudgetten mogelijk gemaakt. Het innovatieve karakter van de nieuwe leeromgeving werd door het Ministerie van Economische Zaken beloond met een innovatie-subsidie (MIT Zuid).

Afbeelding LL 2

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sonja Leenen van Vervoerscollege Venlo, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share This